Näköjään on tämänkin blogin päivitys jäänyt luvattoman huonolle. Tosin paljon ei juoksuakaan ole tullut. Perjataina 4.5. kävn tekemässä muutamia vetoja. Vein esikoisen soittotunnlle, ja siitä suuntasin Pyynikin kentälle. Tarkoitus oli tehdä 1 km vetoja. Alunperin asetin ajaksi 4:50 / km, mutta kaikki vedot (4 kpl) juoksin hieman nopeammin. Eipä nyt olekaan dataa mukana, mutta välillä 4:00-4:40 ne taisivat olla. Palautus 2 min.

Sitten sunnuntaina oli tarkoitus juosta pitkä, mutta keskimmäinen vekara sairastui, ja päivä kului kaikessa muussa. Maanantaina oli työpaikalla verenluovutus, joten sinne siis. Hb 142, pykälän pudonnut marraskuun mittauksesta. Se päivä meni siihen, muut päivät menivät johonkin muuhun. Oli 7v synttäreitä, esikoisen hakemista juna-asemalta jne tekosyitä.

Eilen sunnuntaina vaimo sitten yllätti. Hän keksi aamulla, että puutarhaliikkeethän ovat auki, ja hän haluaa mennä ostoksille. Olin jo valmistautunut lähtemään kiltisti mukaan, mutta hän ehdottikin, että eihän minun tarvitse lähteä mukaan: "mene vaikka lenkille". En ollut uskoa korviani. Nopeasti kamat niskaan ja pihalle, ettei mieli ehdi muuttua :). Kävin stten heittämässä tunnin ja 10 km lenkin. Alkuun oli  hieman  tahmeaa menoa, mutta loppu sujui jo vanhaan malliin.