Viikonloppuna tuli tehtyä kaksi juoksua. Lauantaina tuli tehtyä semmoinen n. 45 minuuttinen ja n. 8.3 kilometrinen kierros. Vauhti oli kutakuinkin 5:18/km, syke paukutteli lukemia 156. Tavallinen juoksu, ei muistikuvia suuntaan tai toiseen.

Sunnuntaina oli vuorossa viikon rauhallinen. Pitkää siitä ei tällä kertaa tullut, mutta ohjelmassakin oli vain tunnin lenkki. Sellainen siitä sitten tulikin, ja kilometrejä kertyi 9.5. Syke pysyi maltillisissa lukemissa 143, vauhti oli näköjään tasan minuutin hitaampaa kuin lauantaina. Ihan mukava oli juosta, ilma oli viileää ja olin liikkeellä ilta seitsemän jälkeen. Päälle vetäisin uuden heijastinliivin, jonka hankin lauantaina. Nyt ei pitäisi olla autoilijoilla näkemisvaikeuksia meikäläisen suhteen.

Päivällä tuli tehtyä omatoiminen lihasjumppa, kun kävimme mökillä nostamassa laituria ylös. Nyt on sitten käsivarret mustelmilla ja selkä kipeänä. Laituri on vanha ponttoonirohja, joka painaa kuin synti ja ponttoonit vuotaa. Hirveää raastamista, ja päätyosa jäi vähän huonosti rannalle. Ei haittaa sinänsä, koska olemme jo päättäneet hankkia uuden. Tällöin kysymykseen tulee joko kevyemmin koottava ja purettava ponttoonilaituri tai kiinteä pylväslaituri. Saa olla viimeinen kerta, kun kipeytän selkäni tuon kanssa. Keväällä sama juttu, ja vielä ennen Forssaa. Juoksemista tällainen selkäkipu ei tosin näytä vaikeuttavan, ihme sinänsä.