Viime viikko kuluikin syyslomailun merkeissä mummolassa ja Vuokatissa. Torstaina tuli juostua 14 km lapsuuteni maisemissa. Aikaa kului n. tunti 14 min, jolloin vauhdiksi muodostui 5:17/min, syke paukutteli 160. Tuleekohan vedeltyä liian kovaa? Kenpä tietää, nytkin juoksu tuntui mukavalta, joten pistelin vain menemään.

Perjantaina siirryimme Vuokatin urheiluopistolle, jossa oli edessä perheviikonloppu. Ohjelma alkoi vasta päivälliseltä, joten ehdimme käydä sitä ennen Katinkullan kylpylässä liottamassa itseämme. Mukava paikka, kaikki pitivät kovasti.

Lauantaina aamulla oli vuorossa Vuokatin vaaran valloitus. Sauvakävelyä reipas tunti, matkaa kertyi 7-8 km kivisessä ja kannokkoisessa maastossa. Ensin pääosin nousua vaaraa ylös, lopuksi laskua alas. Sykemittari oli mukana, mutta lopetti välillä mittaamisen. Vauhti oli aika rauhallinen. Iltapäivällä kävimme poikien kanssa uimahallissa. Uin 500 m, ja harjoitus oli intervallityyppinen: 50 m uintia, jonka jälkeen altaan päädyssä huohottamista. Uintikunto ei ole oikein hyvä. Lisäksi pidin pidemmänkin tauon 350 m jälkeen, kun katsastelin, mitä pojat puuhailevat. Illan päätteeksi vielä kevyttä perhesählyä ja sulkapalloon tutustumista.

Sunnuntaina vielä ennen poislähtöä ulkoilua valokuvasuunnistuksen parissa. Mukava viikonloppu, vaikka kovin paljon itse kuntoilua ei tällä kertaa tullutkaan.