Viikonlopun pääteema oli kaikenlaisen rojun heittäminen pois asunnosta. Homma ei yhdellä viikonlopulla ole valmis, mutta vaatehuone ja keittiö (melkein kokonaan) käytiin jo läpi. Hurjaa huomata, miten paljon turhaa kamaa tulee haalittua asuntoon. Huojentaa oikein, kun hyllyt tyhjenevät. Suosittelen, varmaan se vaikuttaa myös askeleen keveyteen.

Lauantaina sitten aikaa juoksemiseen jäi sopivasti puolituntia ennen saunaa. Niinpä Karhut jalkaan, ja matkaan. Ensimmäiset 8 ja puoli minuuttia ikään kuin lämmittelyksi. Sen jälkeen niin kovaa kuin koneesta irtosi. Eihän siitä hirveitä tehoja lähde, mutta keuhkot tuli huuhdeltua raikkaalla tamperelaisella ilmalla. 4 km meni 4:39/km vauhtia. Yhteensä 5.8 km, 28 min, 169, 4:50/km.

Sunnuntaina oli sitten pitkällekin aikaa, kun sitä onnistuin järjestämään. Alkuperäinen idea oli juosta Hervannan kautta Sääksjärvelle ja Peltolammin ja Koivistonkylän kautta kotiin. Kuitenkin, kun pääsin Herwoodin takametsiin, näin kyltin, jossa kerrottiin Sääksjärvelle olevan 7 km. Tähän asti aikaa oli jo mennyt 40 min, niin laskeskelin, että kierroksesta tulisi tällä erää vielä liian pitkä. Näin ollen kurvasinkin Ruskon suuntaan. Koskaan aiemmin en ole siellä suunnalla käynyt, joten reitistä tuli uusi tuttavuus. Sieltä muistelin tien vievän Annalaan, ja näin onneksi kävikin. Karosen koulun kulmilta kohti Kaukajärveä ja siitä ei enää pitkä matka kotiin olekaan. Mukana oli pullo Puhtia. Ohjeen mukaa jauhepussi pitää sekoittaa 750 ml vettä, mutta pulloni veti vain puoli litrtaa, niin tömäytin mukaan vähän tukevamman evään. Hyvinhän tuo maistui sellainenkin, eikä mitään vatsaongelmia se aiheuttanut.

Yhteenveto: 16,8 km, 1 h 49 min, 147, 6:29/km.